Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

οι δίσκοι του 2011 - #20

Planet of Zeus
Macho Libre
B-Otherside
Απρίλιος 2011

Μπήκε στην εικοσάδα με τσαμπουκά. Για τις αναμνήσεις που το συνοδεύουν. Αυτό δεν είναι το νόημα άλλωστε; Το περπάτημα απ' την Old Street στο Angel, οι εξαντλητικές ώρες διαβάσματος, καθισμένοι στο ίδιο τραπέζι, σκυμμένοι πάνω απ' τα ίδια βιβλία, μέρα με τη μέρα με τη μέρα. Και από πίσω διαρκώς να βαράνε οι Planet of Zeus, να μας αγριεύουν και να μυρίζουμε διακοπές στο Αιγαίο. Άλμπουμ για να πίνεις μπίρες με τ' αδέρφια σου, έξω να καίγονται τα πάντα κι εσύ να μη δίνεις δεκάρα.

7 σχόλια:

  1. Καλή αρχή και να θυμάσαι το πανκ παρελθόν σου!
    (aka νιώσε ενοχές νιώσε ενοχές νιώσε ενοχές!)
    (τρίψιμο χεριών, γλοιώδες γελάκι στο μπακράουντ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή θυμήθηκα το πανκ παρελθόν (και παρόν!) μου δεν πήγα την περασμένη παρασκευή στο ΑΝ. μη μου το χτυπάς :) τα δικά σου θα δημοσιεύονται κάπου;

    καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, έχω στείλει τη λίστα μου καιρό τώρα για να αποφύγω χαιρέκακα σχόλια όπως το παραπάνω :) και θα τα ανεβάσω μια και καλή στο τέλος. Αλλά μη φανταστείς, κλασικά δεν θα έχουν απολύτως καμία σημασία στη διαμόρφωση της τελικής λίστας, είμαι φλώρος εγώ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως εμένα αυτή η καθημερινή διαδικασία είναι απο τα πράγματα που με ψήνουν στη blogovision :) Εγώ φέτος είμαι πιο mainstream νομίζω, αλλά ούτε κι εγώ περιμένω να έχει καμιά σοβαρή σημασία η λίστα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφα. Εγώ δεν τον χώρεσα, καλά που τον έβαλε άλλος λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοιτα να δεις που και οι πανκηδες ακούνε hard rock τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Hellboy: τελευταία στιγμή αποφάσισα να τον βάλω, αλλά τελικά δεν γινόταν κι αλλιώς...

    @spiral: και οι πανκηδες έχουν guilty pleasures και πέρασαν απο φάση Kyuss και πίνουν νερό στο όνομα του Josh Homme :) απλά όταν οι POZ γίνονται πιο μεταλ βγάζουν κανα-δυο σπυράκια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή