Τετάρτη 28 Μαρτίου 2007

Blend Sextet


Πήγα και στο live του Blend Sextet (το οποίο αποτελείται απο 7 άτομα - κιθάρα, drums, percussions, πλήκτρα, τον Blend και τους 2 τραγουδιστές) χθές στο Gagarin. Η προσέλευση κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη ωστόσο επειδή επρόκειτο για free συναυλία δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε κιόλας! Κατάφερα να χάσω τους Ekos Quartet που άνοιγαν το live (είναι και φίλοι μου και δεν τους έχω δει ακόμα ο απαράδεκτος!), πρόλαβα όμως το έτερο support, τον Bitman ο οποίος έκανε ένα απολαυστικό beat box show!

Κατά τις 11 και κάτι βγήκε η μπάντα του Blend την οποία είχα απωθημένο να δω μιας και η δουλειά του όσο την έχω ακούσει μου αρέσει πολύ. Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος της βραδιάς έφυγα με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς υπήρχαν στιγμές που η μπάντα γκρούβαρε, οι δυο τραγουδιστές/mc's (Jeff Gonzalez και Γεωργία Καλαφάτη) είχαν απολαυστικό flow και ρυθμό και το live απογειωνόταν. Υπήρχαν όμως και κάποιες μέτριες στιγμές με κομμάτια όχι άσχημα, αλλά απλώς αδιάφορα - άλλωστε αυτό είναι το δύσκολο σε αυτή τη μουσική, όχι να μην γίνει ενοχλητική, αλλά να σου τραβήξει την προσοχή και να μην καταλήξει να είναι στο background της κουβέντας με τον διπλανό σου. Το χειρότερο σημείο της βραδιάς για μένα ήταν η στιγμή που ανέβηκε ο τραγουδιστής των Locomondo σε μια - πλήρως αποτυχημένη - απόπειρα της μπάντας να παίξει dub. Σε γενικές γραμμές πάντως το live ήταν καλό και σίγουρα είναι απο τις εγχώριες προσπάθειες που αξίζουν υποστήριξη!

Φεύγοντας τσίμπησα και το cdακι :)

13 σχόλια:

  1. OXI KALE POU SOU'RTHE!(EGW APO GREEKS PRWTH FORA BLEPW TETOIO LIVE PANTOS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ υπερβάλλεις μάλλον. Αν και εξαρτάται τι εννοείς "τέτοιο". Το groove; Το ύφος (hip-hop/electronica κλπ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. simfono me tous allous to live gamouse , poia apotiximenh prospathia re man afou to 70% tou live htan reggae dub kai eskize. green onion mallon eixes neura ekeinh th mera.

    greg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα εγω dub με μπότα στο 1 και στο 3 δεν δέχομαι. Και 2 κομμάτια ήταν εντελώς σε αυτό το ύφος (το 2ο ήταν οκ), τα υπόλοιπα ήταν επηρεασμένα. Τέσπα γούστα είναι αυτά, εμένα σε κάποια σημεία με άφησε ανικανοποίητο ενω σε άλλα ήταν όντως γαμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO LIVE LIVE-ARA KAI TO CD CD-ARA (KAI H TRAGOUDIARA APO FWNH FWNARA KLP KLP) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. makari na ginontan tetoia live poio sixna. me tis malakies pou vlepoume... kai skame kai 40 eu.
    mas exoun prixei me kati paparies tou stil mary & the boy kai tis monikes kai olous toys florous.
    h tragoudistria einai h sugah spank
    apo tous sugah galore, o rapper einai o mc rocklip apo ton agio dominiko. agiuos o theos.
    jason

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαζί σου Jason, για τους Mary and the Boy ειδικά θα με βρείς 100% σύμφωνο, όπως και για τα φράγκα φυσικά!

    Btw, ξέρω για τους τραγουδιστές απλώς είπα να μαι λίγο πιο "επίσημος" ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. :) kai den einai filoi mou ... gia na mhn parexigithoume kiolas..
    jason

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλη κουβέντα σε μια χώρα που όλοι σπρώχνουν τους φίλους τους :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. :)...pou sinithos einai metrioi..
    tespa, o blend einai kali periptosh kai ok den prokeite gia thn super mpanta alla to kanoun kala to thema toys. koitaga sto site tou kai o tipos exei bgalei mousikh se merika apo ta kalitera labels: gamm,pork,shadow . respect
    j

    ΑπάντησηΔιαγραφή