Σάββατο 24 Μαρτίου 2007

Knockout


Γαμώ ήταν η χθεσινή μέρα του Knockout Fest στο AN. Αν και δεν είδα όλες τις μπάντες (άργησα να πάω και έχασα τους Fall in the Edge, ενώ έφυγα πριν βγουν οι Γερμανοί Sunsetdown) το live άκρως απολαυστικό και αναζωογονητικό - για όποιον του αρέσει το hardcore βέβαια! Οι πιτσιρικάδες (σχολιαρόπαιδα) Written Failure αν και παίζουν ένα στυλ hardcore που προσωπικά βρίσκω πολύ "αμερικανιά" - metalcore, emocore κλπ, ήταν εξαιρετικοί για την ηλικία τους (και ξέρω πολλές μπάντες μεγαλύτερες σε ηλικία που δεν παίζουν τόσο καλά) και φάνηκε και απο την ανταπόκριση απ' τον κόσμο.

Μετά βγήκαν οι Studiowaste τους οποίους άκουσα για πρώτη φορά και κόλλησα! Τρελή σκηνική παρουσία, πολύ δυνατά κομμάτια και δέσιμο! Κατά την ώρα του σετ τους επικρατούσε το χάος με τον τραγουδιστή να λέει τους μισούς περίπου στίχους αφού το μικρόφωνο ήταν κάπου χαμένο στο κοινό!

Τελευταίους είδα τους Vodka Juniors και ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε όλοι εκεί μέσα: δυναμίτης! Μπάντα και κοινό έγιναν ένα, ατελείωτο sing along (;p) και μοναδική έκπληξη κάτι reggae-punk διαλείμματα (μάλλον απ' την πολλή παρέα με τους 63 High!). Σίγουρα τους έχω δει σε καλύτερη μέρα (το περσινό live στην Καλλιδρομίου ήταν απίστευτο) αλλά και χθες το φχαριστήθηκα μια χαρά! Άλλωστε τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου