Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

stay positive




Ακριβώς ένα χρόνο πριν έλιωνα το Boys and Girls in America των Hold Steady. Φέτος ίδια εποχή μάλλον είναι η σειρά του Stay Positive, του καινούριου δίσκου τους δηλαδή. Δεν εχω προλάβει να τον ακούσω όσο θα ήθελα για να έχω γνώμη, οι κριτικές πάντως είναι γενικά εκθειαστικές. Όσο μεγαλώνουν φλερτάρουν όλο και περισσότερο με το 70s rock, ωστόσο το κάνουν τόσο ιδιαίτερα που (παραδόξως) δεν με ενοχλεί καθόλου!

Εδω μια live εκτέλεση του πρώτου single: Sequestered in Memphis

7 σχόλια:

  1. εχω την αισθηση (την εκτη) οτι θα μου αρεσει και εμενα αυτος ο δισκος. οσο εχω ακουσει μου αρεσει. μεχρι τωρα δε μπορουσα να καταλαβω τι εβρισκαν σε αυτη τη μπαντα. αλλα φετος ειναι η χρονια που γινομαι παλιοροκας, τα ειπαμε για my morning jacket σειρα παιρνουν οι hold steady.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα! ναι ναι, τι να μας πουν τα παιδαρελια οι εικοσαρηδες με τις μουσικες τους! ροκ απο τη δεκαετια του 70 ρεεεε! scorpions, uriah heep, deep purple etc!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη σου πω πόσο γέρος είσαι άμα ακούς και jazz!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε το wax poetics λογικα θα το βρεις στην αρχη της πανεπιστημιου (απο ομονοια) σχεδον πανω στην πλατεια, απο την απεναντι πλευρα του μετροπολις. εχει ενα μαγαζι με ξενο τυπο και εχει τα παντα ο τυπος! λογικα θα το εχει. εγω πηρα το τελευταιο τευχος απο το καινουριο δισκαδικο στο γκαζι και ρε το περιοδικο ΓΑΜΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι λιγο ακριβο βεβαια, 12 euro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nice!! Θα παω να το τσεκάρω άμεσα, αν είναι τόσο καλό όσο ακούγεται παίζει να χτυπήσω και συνδρομούλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή