Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008

mr review @ ΑΝ club
Η συναυλία των Rude & Visser το περασμένο Σάββατο στο AN ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Με λιγότερο κόσμο ίσως. Αλλά όλοι πιστοί σε μια απο τις κλασσικότερες ευρωπαϊκές two-tone ska μπάντες. Φάνηκε απο τα sing-along και τον εξοντωτικό χορό σε όλα τα κομμάτια των Mr. Review (σε αντίθεση με το "μούδιασμα" στα καινούργια, πιο ήρεμα κομμάτια). Οι ίδιοι φάνηκε να μην περιμένουν τέτοια υποδοχή, τα χαμόγελα που ξεφύτρωναν στα πρόσωπά τους ήταν ό,τι πιο χαρακτηριστικό άλλωστε! Δεν αξίζει να επεκταθώ σε setlist, όλα τα γνωστά κομμάτια των Mr. Review παίχτηκαν, το δε 'The Street Where I'm Living' 2 φορές, μετά απο απαίτηση του κοινού - όταν η μπάντα πήγε backstage δεν σταματήσαμε να τραγουδάμε τη βασική μελωδία του κομματιού μέχρι να "αναγκαστούν" να ξαναβγούν!

Υ.Γ. Πάντως η συναυλία ήταν απόδειξη ότι δεν υπάρχει ska σκηνή στην Ελλάδα. Λίγος κόσμος στο ΑΝ, και μάλιστα με κόσμο να έχει έρθει απο τη Βουλγαρία και την Ιταλία για να δει την μπάντα... Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί θα γίνω κακός, αλλά ήταν σκέτη απογοήτευση.

Και ένα απο τα καλύτερα κομμάτια τους:

Mr. Review - Every Day, Another Day

4 σχόλια:

  1. Ναι ρε φίλε αλλά δεν γίνεται να κυκλοφορούν ατομάκια που παίζουν και καλά σε ska μπαντες και να μην υποστηρίζουν την σκηνή. Anyway...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεχε καλά προφανώς και δεν εννοούσα εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή