Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

notes #2


  • Ακούω ολη την ωρα το 'Total' των Teenage Bottlerocket. Όσο καλός μπορεί να είναι ένας pop-punk δίσκος, πιστός στον δρόμο που χάραξαν οι Ramones και οι Descendents. Ακούγεται απ' την αρχή ως το τέλος, και με ένα ηλίθιο χαμόγελο σε όλη τη διάρκεια! Εδω μια πρόσφατη συνέντευξη της μπάντας στο punknews.org.
  • Η συναυλιακή ανακοίνωση των ημερών είναι η εμφάνιση του Bireli Lagrene στις 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου στο Αθηνά Live. Αν δε, επαληθευτεί οτι θα έρθει με ακουστικά όργανα, σκέφτομαι να κατέβω ως το Φάληρο μπουσουλώντας!
  • Πάντως χθες στο Guru είδα - επιτέλους - μερικούς απο τους καλύτερους έλληνες jazzmen. Γιώτης Σαμαράς (κιθάρα), Γιώργος Κοντραφούρης (πλήκτρα) και Δράκος Κτιστάκης (ντραμς) συνόδευαν τη Φιλανδή σαξοφωνίστρια (αλλά και τραγουδίστρια) Juli Wood. Απο soul-jazz του Lou Donaldson, σε blues-shuffles αλλά και hard-bop του Wayne Shorter, οφείλω να ομολογήσω οτι έπαθα την πλάκα μου. Ξαναπαίζουν σήμερα με αυτή τη σύνθεση, αξίζει τον κόπο.
  • In other news, οι πρώτες ακροάσεις του νέου δίσκου των PPP δείχνουν οτι μάλλον αξίζει τις εκθειαστικές κριτικές.
  • Τέλος, προφανώς το τηλεοπτικό event των ημερών είναι η έναρξη της 5ης season του Lost. Οφείλω να ομολογήσω οτι σε αυτά τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει κοντεύω να ξεχάσω τα μισά γεγονότα που έχουν συμβεί σε αυτή τη σειρά, να ναι καλά η lostpedia που μου τα θυμίζει. Παραμένει πάντως ο ορισμός του fun.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου