Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

basement jaxx - raindrops


Και μιας και είναι η μέρα που ασχολούμαι με καινούργια singles (το πρώτο που έβγαλαν οι Green Day για τον καινούργιο δίσκο τους δεν μου άρεσε καθόλου παρεμπιπτόντως), ιδού το νέο πόνημα των Basement Jaxx, και εδώ η γνώμη του Pitchfork (για όποιον νοιάζεται). Εννοείται οτι δεν θα μας απογοήτευαν!

2 σχόλια:

  1. να σου πω την αληθεια τους ειχα ξεχασει,θυμαμαι το 2000 να αγοραζω το Remedy και κυριολεκτικα να παθαινω πλακα,μαζι τοτε ειχα αγορασει το επισης φοβερο Leftism των Leftfield,παντως θα ακουσω και το νεο τους δισκο αφου επιμενεις-το λινκ ομως δεν παιζει.εκτος (τι πρωτοτυπο) απο το νεο μπλοκ,εγινα και πατερας(δικαιολογουνται ετσι πολλα...).θα χαιρομουν να γραφτεις "ως αναγνωστης" στο μπλοκ μου-ευκολα θα δεις πως επεισα ηδη αλλους 3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βασικά είναι μόνο το single, το οποίο απ' ότι έχω καταλάβει προηγείται του δίσκου! btw νομίζω οτι έχει πρόβλημα το mediafire γενικώς αυτή τη στιγμή και όχι συγκεκριμένα το link μου - θα το ξαναελέγξω πάντως!

    έκανα update τα λινκς μου (τόσο γρήγορα που αλλάζεις δεν σε προλαβαίνω πια!), θα γραφτώ ως αναγνώστης, αν και για να μαι ειλικρινής διαβάζω τα blog με τον google reader συνήθως!

    α και το σημαντικότερο: συγχαρητήρια, να σου ζήσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή