Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

maxwell - BLACKsummers'night


Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Καταπληκτική neo-soul, όπως πρέπει να είναι. Ο Maxwell έγραψε 9 φανταστικά τραγούδια και βρήκε την ιδανική μπάντα για να τα ηχογραφήσει - απο τα ντραμς και τα μπάσα μέχρι τα πλήκτρα, τις κιθάρες και τα πνευστά όλα ακούγονται δεμένα, με πολύ προσεγμένες ενορχηστρώσεις και άπειρο groove. To BLACKsummers'night είναι ένας απο τους καλύτερους soul δίσκους του 2009 για τον οποίο σκέφτομαι τόση ώρα τι να γράψω και αποφάσισα οτι είναι καλύτερο να αφήσω τη μουσική να μιλήσει μόνη της (κλισέ, το ξέρω). Θα ακολουθήσουν άλλοι δύο δίσκοι που θα συμπληρώσουν την τριλογία - το ΒlackSUMMERS'night που απ' ότι φαίνεται θα είναι gospel και το Βlacksummers'NIGHT που θα έχει slow jams, όπως υποδηλώνουν υποθέτω τα κεφαλαία στο 'night'.

enjoy

6 σχόλια:

  1. The_Sa-Ra_Creative_Partners-Nuclear_Evolution_The_Age_Of_Love

    επίσης τρελή δισκάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το χω ακούσει και θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. φοβάμαι οτι το βαρέθηκα :) ίσως του δώσω μια τρίτη ευκαιρία (δεύτερη του έδωσα πριν λίγες μέρες :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δτην αρχή μου φάνηκε και εμένα αδιάφορο. όσο όμως το ακούω βλεπω ότι έχει πολύ βάθος. άσε που όπως σωστά έγραψε το wire θυμίζει τόσο πολύ sly stone..

    ΑπάντησηΔιαγραφή