Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Green Onion's #19

00s

Daft Punk
Discovery
Virgin Records
Μάρτιος 2001

Όταν κυκλοφόρησε ήταν "the shape of dance music to come" για το υπόλοιπο της δεκαετίας... Την πρώτη φορά που πήγα σε club ήταν το release party του και έπαιζε όλη την ώρα το 'One More Time'. Ακόμα δεν το έχω βαρεθεί.



2009

Mordant Music
SuMptoMs
Mordant Music
Σεπτέμβριος 2009

Απο τις σπάνιες περιπτώσεις δίσκων που μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να περιγράψω τον ήχο τους. Μοντέρνος, αγγλικός, ηλεκτρονικός, σίγουρα επηρεασμένος απ' την κουλτούρα του dubstep αλλά ως εκεί. Ο άνθρωπος πίσω απ τον δίσκο τον περιγράφει ως εξής: "...this albuMM taps into the verbal hinterland of deranged solo sessions prised from Cable Hut in Abermawr, an injured hotel room in Bali & the skewed Wood Green triangulation...". Καλύτερα ακούστε τον.

2 σχόλια:

  1. Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω το Discovery στη λίστα των 20 καλύτερων της δεκαετίας αλλά νομίζω ότι ο χαρακτηρίσμος "dance music" είναι ελάχιστος. Ειδικά αν το δεις από την avant-garde σκοπιά του Human After All...

    Καλή συνέχεια με την 20άδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε ντάξει για να είναι στην 20αδα φυσικά δεν χωράει σε "ταμπέλα". το dance πάει στο για τι πράγμα είναι πιο γνωστός, ας πούμε!

    χαίρομαι που συμφωνείς με την επιλογή πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή